четверг, 14 июля 2011 г.

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0111га для обслуговування закладу громадського харчування “Майдан” (проект)


Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0111га для обслуговування закладу громадського харчування “Майдан” з реконструкцією входу та влаштуванням літнього майданчика за адресою вул.Кардинала Йосипа Сліпого,1 приватному підприємству „Перлина”
Розглянувши звернення приватного підприємства „Перлина”, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2004 р. № 677 „Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”, Законом України “Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі (голова: Гладкий Михайло Петрович - див.фото© 2011 Тернопільський тиждень, народження: 21.05.1963 р., партійність: Всеукраїнське об'єднання "Свобода", місце роботи депутата: підприємець, графік особистого прийому: в п’ятницю з 17.00 до 19.00 год. в приміщенні ЗОШ № 28 - бул. Д.Вишневецького, 8, e-mail: mykhaylo.hladkyy@svoboda.org.ua, тел. 067 352 52 49), з питань містобудування (голова: ЛИЛО Василь Йосипович, народження: 28.12.1957 р., партійність: позапартійні, місце роботи депутата: Генеральний директор ТОВ "Тернопільбуд", графік особистого прийому: третя п’ятниця парного місяця з 17.00 до 19.00 год. в приміщенні міської ради), міська рада (?) ВИРІШИЛА: Дати дозвіл приватному підприємству „Перлина” (ід. код_____________________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0111га для обслуговування закладу громадського харчування “Майдан” з реконструкцією входу та влаштуванням літнього майданчика за адресою вул.Кардинала Йосипа Сліпого,1 з наданням в оренду на три роки.

В.Л.Кібляр

#1 тернополянин 
а я чув цей гладкий хабарі бере пі...ц, мінімум по 3 штуки зелених за сотку, ну й фейс
   Очолювана паном Гладким депутатська комісія фактично «вирішує» всі земельні питання в Тернополі. До слова, членами цієї ж «ласої» комісії є також: Ірина Бурда (ВО «Свобода», активна депутатка і діячка, громадська і політична), Віталій Цимбалюк (Партія Регіонів, молодий політик, підприємець, син екс-губернатора Тернопільщини, а нині голови Львівської ОДА Михайла Цимбалюка), Петро Мандзій («Наша Україна», депутат міськради не одного скликання, бізнесмен, один з провідних гравців на політичній арені нашого краю), Олексій Сандій (також бізнесмен, обраний депутатом від ВО «Батьківщина», хоча нардеп Василь Деревляний, голова обласної організації цієї політсили називає його разом з ішим депутатом Сергієм Кириком зрадниками) і Михайло Ратушняк (директор ТОВ «АНТ», двічі «невдаха» мерських перегонів у Тернополі, позапартійний, але обраний депутатом від Української партії).
© 2011 Тернопільський тиждень

Комментариев нет:

Отправить комментарий